• Chockbølgeterapi hos Eva

   

  Hvorfor vælge chcokbølgeterapi?

  Chockbølgeterapi er energi, der overføres til det beskadigede væv vha. lydbølger. Vævet og blodcirkulationen - og derved kroppens egen reperationsevne - stimuleres. Chockbølgeterapien bliver brugt til behandling indenfor kroniske og akutte skader i vævet, f.eks. smerter i skulder, knæ, lænd og nakke. 

 • Derudover har behandling med chockbølge en god effekt på arvæv eksempelvis efter en operation eller gener efter behandling af cancer såsom arvæv eller ødemer.  

  Hvorfor vælge Eva?

  Eva arbejder helhedsorienteret med kroppen, hvor hendes filosofi er, at kroppen skal være bygget op omkring et solidt fundament. Du vil ved første konsultation derfor gennemgå en grundig undersøgelse, der afdækker om chockbølgeterapi kan være en god løsning til behandling af din skade.

  Hvordan fungerer chockbølgeterapi?

  Chockbølgeterapi udføres i to former; den radierende trykbølge og den fokuserede chockbølge. Fælles for de to typer bølger er, at energi overføres til det beskadigede væv vha. lydbølger. Behandlingsmetoden kan stimulere vævets metabolisme (cellernes stofskifte) og blodcirkulationen i kroppen. Dvs. at kroppens egen reperationsevne bliver stimuleret. 

  Ved de fokuserende chockbølger kan man arbejde dybere i vævene og dermed behandle skader, der er opstået længere under huden end ved den radierende trykbølge. Trykfeltet afgives her koncentreret ved en dybde, der kan justeres på maskinen. Herudover overføres der ca. 100 gange så meget energi til vævene end ved en behandling med en radierende trykbølge. 

 • Chockbølger har vist sig at: 

  - Stimulere ny knoglevækst 

  - Øge cellepermabiliteten og stimulere frigivelsen af vækstfaktorer, som bidrager til den helbredende proces

  - Stimulering af stamceller i kroppen rettes til det skadede område

  - Øge neovaskularisation (indvækst af nye blodkar)

  - Stimulere friboblaster. Dvs. stimulere cellerne til at generere nyt bindevæv.

  Langvarig effekt

  Forskning viser, at den maksimale behandlingseffekt opnås flere måneder efter endt behandling. Stimuleringen af de vævshelende faktorer, der aktiveres under behandlingerne, ophører altså ikke, når man går herfra. Derfor kan det være vigtigt, at man ikke bliver fristet af andre behandlingsmuligheder efterfølgende, da man kan risikere at bremse effekten eller i værste fald at forværre skaden. 

  Ring til klinikken på tlf.: 98 55 16 45 og bliv klogere på om chockbølgeterapi kan hjælpe dig. 

  Kontakt klinikken for at bestille tid hos Eva

  Priser:

  Første/udvidet konsultation: 500 kr.

  Alm. konsultation: 300 kr.