Trine Bødker

Trine er en af klinikkens to ejere og er den daglige leder med ansvar for den daglige drift og medarbejderne. Men først og fremmest er hun en rigtig dygtig fysioterapeut med mange overbygninger gennem tiden.


Trine kan behandle alle basale problemstillinger. Hun har dog ekstra interesse i
problemer, der vedrører bækken, ben og ryg. Hun har derudover stor erfaring i at arbejde med fertilitet, graviditetsgener og fødselsskader samt efterfødselsgener som f.eks. rectus diastase og bækkensmerter.


Trine behandler ind imellem steder, hvor det måske ikke umiddelbart giver mening, fordi hun er rigtig god til at se, hvorfra det egentlige problem udspringer fra. Så spørg endelig hvis du syntes, det virker lidt fjollet at behandle på en fod, hvis du er kommet med ondt i nakken. Trine har altid en faglig forklaring.

Derudover har hun stor erfaring i genoptræning af hofte- og knæproblematikker. Trine har også hold træning som f.eks. efterfødselshold, hvor man har de små med. Det plejer at være rigtig givende og hyggeligt, og hvis vi andre stikker hovedet ind undervejs, er det bare fordi, vi synes, de små er så søde.

Trine er også den der står for uddannelsen af de studerende der jævnligt kommer her i huset, så når der er studerende, har Trine ekstra travlt.


Uddannelse:
Fysioterapeut skolen i Aalborg- 2002
Credential McKenzie-eksamen Aarhus 2011
Klinisk underviser uddannelse
Fysio-Pilates instruktør
Certificeret GLA:D terapeut
Visceral Manipulation 1
ISM- Intro kursus Integrated System Model

Nathalie Eg Abildtrup

Nathalie er sammen med Trine ejer af klinikken. Hun er uddannet fysioterapeut i 2017 og kan arbejde med alle kroppens problematikker.

Derudover er hun certificeret GLA:D terapeut i både knæ og hofte samt uddannet GLA:D ryg terapeut. Hun har også forskellige manuelle kurser og kurser indenfor knæ, hofte og idrætsfysioterapi. Hun er derfor allerede en erfaren terapeut med mange kompetencer.

Nathalie er desuden Fysio Flow instruktør og arbejder med kroppens bindevæv og interesserer sig meget for, hvordan kroppen hænger sammen på kryds og tværs.

Hun behandler både på klinikken og ude hos patienter, der ikke har mulighed for at komme til os. Hun har fokus på den enkelte patient og søger at finde en løsning der er tilpasset alle vores forskellige kroppe og sind. 

Hun er rigtig god til at lave individuelle tilpasninger i sine træningsprogrammer og varierer øvelserne, så det vedbliver at udfordre på et passende niveau.
 

Uddannelse:
Fysioterapeut fra University College Nordjylland 2017
Certificeret GLA:D terapeut i Hofte og Knæ
Certificeret GLA:D- ryg terapeut
Visceral manipulation 1
Kurser indenfor knæ-, hofte og idrætsfysioterapi
Forskellige manuelle kurser
Kinesiotape
Fysio Flow instruktør

 

Annelies Geerlings

Annelies er uddannet i Holland og har lige haft 25 års jubilæum her på klinikken. Hun er således en af vores mest erfarne fysioterapeuter og har masser af værktøjer i værktøjskassen, når du kommer med en problematik.

Hun er bredt funderet og ”kan det hele”, men har speciale indenfor bryst- og
skulderopererede og har blandt andet mange patienter der har brug for hjælp med senfølger efter en brystoperation eller anden form for kræft.


Annelies er interesseret i bindevævet og dets betydning for kroppens funktioner og videreuddanner sig hele tiden indenfor faget. Hun kigger gerne med på en behandling, hvis man har brug for friske øjne og hun altid hjælper gerne sine kollegaer. Også selvom hun har travlt.


Derudover arbejder hun med håndskader og arvæv på hånd og fingre. Annelies varetager også mange af vores neurologiske patienter, fx patienter med sclerose-, neuropatier- blodpropper og hjerneblødninger.


Privat bor hun på en større landbrugsejendom, hvor der også altid er gang i en hel masse. Alligevel har hun tid til at bage til os andre og hun bager den bedste æblekage. (Og vi andre spiser den MEGET gerne.)


Uddannelse: 
Uddannet fysioterapeut i Holland i 1981
FysioFlow instruktør
Manuelle kurser: McKenzie A og B, Mulligan A, B og C, skulder, cyriax (Holland)
Kursus i efterbehandling af brystopererede ved Kirsten Thørsleff 1+2
Kursus i genoptræning af brystopererede 
Visceral Manipulation 1 + 2
Barall: NM1+2, MASP- Listening
Forskellige fascie- og bindevævskurser

Emma Bisgaard

Emma er uddannet fysioterapeut i 2020. Hun har erfaring fra kommunal fysioterapi og klinik. 

Hun går meget op i at træning skal være motiverende og varieret, og altid tilpasses den enkelte og er rigtig god til at tænke kreativt og se muligheder.

Hun har en del erfaring med tidlig opstart af genoptræningsplaner samt behandling/træning i patientens eget hjem.Derfor tager hun både imod patienter på klinikken, men kører også ud til hjemmebehandlinger hos de patienter, der ikke kan komme til klinikken. 

Emma varetager desuden vores bassintræning i Arden Svømmehal og sørger for at alle bliver udfordret indenfor egne grænser. 

Uddannelse: 
Fysioterapeut ved Univarsity College Nordjylland i 2020
Motorisk Usikre Børn
BBAT1

 

Rasmus Frank Kastrup 

 

Eva Walmann

Eva er klinikkens festfyrværkeri. Hun er altid glad og positiv, og har altid en kvik kommentar og et stort smil på.

Hun har stor erfaring indenfor fysioterapifaget og det skinner tydeligt igennem, at Eva elsker sit arbejde. Eva er uddannet fysioterapeut i 2002 og har stor erfaring indenfor de fleste områder. Hun er dog særligt interesseret i dybere skader, bindevæv osv.

Eva er indlejer her på klinikken, og det betyder, at hun arbejder udenfor sygesikringen. Du behøver derfor ikke en henvisning for at bestille tid hos Eva. Det er muligt at få tilskud fra Danmark til Evas behandlinger.

Hendes virksomhed hedder Walmanns Chockbølgeterapi, og chockbølgeterapien er hendes hovedinteresse. Chockbølgebehandling kan have stor effekt på dybere skader, arvæv, smerter i ryg, nakke, hofte, knæ, lymfødem mv. Derudover varetager hun også almene fysioterapeutiske behandlinger og hjælper os og hele klinikken ved spidsbelastninger og ferier.


Hun er rigtig god til at se både patienter og kollegaer og udviser stort nærvær, både overfor patienter og kollegaer. Eva værdsætter et godt fagligt samarbejde og henviser gerne patienter til kollegaer, der måske kan hjælpe yderligere med et andet syn på en specifik problematik.


Udover chockbølgeterapien har Eva speciale indenfor McKenzie A, B, C og D, samt Mulligan, Akupunktur og kinesiotape.


Personligt cykler Eva meget, spiller tennis og er både udadvendt og socialt anlagt. Hun er virkelig glad for kage, alle dage bliver bedre med kage ;-) 


Uddannelse:
Fysioterapeutskolen i Aalborg 2002
McKenzie A, B, C og D
Mulligan
Akupunktur
Chockbølgeterapi
Kinesiotape

Per Byrialsen

Per er et af klinikkens ansigter udadtil. Han har været sekretær her i mange år og er helt selvkørende. Både arbejdsmæssigt og i overført betydning, da han fræser omkring i sin kørestol. Han kender de fleste af vores patienter ved navn og sætter en ære i at patienterne føler sig velkomne, uanset om det er i telefonen eller i
klinikken.


Per er venlig og rar og er meget glad for sit arbejde, og selvfølgelig også sine gode kollegaer. Han står for vores afregning, både med sygesikring, sygeforsikring og med diverse forsikringsselskaber.


Han er altid villig til at hjælpe med at løse et problem og er rolig og tålmodig i sin tilgang til diverse opgaver. Derudover er han passioneret og vedholdende og besidder et stort overblik.


Per er oprindeligt uddannet handelsøkonom og har haft egen helsekostbutik i Skørping i en årrække. Han har stor interesse indenfor kost og ernæring med vægt på vitaminer, mineraler og kosttilskud.


Uddannelse:
Trælast og teknisk Bygningsart.
Handelsøkonomi.

Nicoline Brix

Nicoline er en af vores sekretærer og klarer skranken i samarbejde med Per.

 

Karen-Marie

Karen-Marie er en af klinikkens sekretærer. Hun vikarierer i øjeblikket for Nicoline, som er på barsel.

Du vil møde Karen-Marie klar til at hjælpe dig i receptionen eller telefonen. 

 

Henriette Hansen

Henriette er vores husalf. Hun er her et par timer nogle gange om ugen og i den tid er hun en effektiv hvirvelvind, der får samlet op på ugens hængepartier, sørger for at vores blomster ikke dør af tørst, at her er rent og pænt og at der bliver åbnet pakker og sorteret post.

Hun er et kæmpe ordensmenneske og har styr på, hvad vi mangler, hvor alting er og hvor vi har forlagt diverse ting og sager.


Hun er humoristisk, idérig og opsøgende på opgaver og generelt helt uundværlig for vores hus.

Camilla

Camilla er under uddannelse til fysioterapeut. Hun varetager vores massage.

Sofie

Sofie er under uddannelse til fysioterapeut. Hun varetager vores massage