Patienthistorier

"Hos Nørager Fysioterapi har jeg fået en god og professionel behandling. Jeg har haft gener og smerter fra mit bækken efter graviditet og har hos Nørager Fysioterapi fået fantastisk behandling. Jeg er blevet hørt, set og forstået, og har fået en behandling der har gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg er i dag uden gener og har fået gode råde, vejledning og øvelser, så jeg kan arbejde videre med min krop fremover. 

Endnu en gang tak for behandling og forståelse."

- Marita 

"For to år siden var jeg så uheldig at få en salmonellaforgiftning. Lige siden har jeg døjet en hel del med min mave og kvalme, som specielt er slemt om morgenen. Jeg gik til lægen med mine maveproblemer og kvalmen. Her blev jeg diagnosticeret med lidelsen irritabel tyktarm. Senere gik jeg så til lægen igen – ikke med maven og kvalmen denne gang, men med ondt i hele højre side, specielt i min hofte. Her bad jeg om en henvisning til en fysioterapeut, da det efterhånden var blevet smerter i en sådan grad, at de påvirkede mig i det daglige.

Jeg begyndte til behandling hos Nørager Fysioterapi. Her blev jeg gjort opmærksom på, at mine smerter i hoften meget vel kunne have forbindelse med mine maveproblemer, som stammer fra salmonellaforgiftningen. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente af behandlingerne, eftersom jeg aldrig havde været i behandling hos en fysioterapeut før.

Det var alt i alt en meget positiv oplevelse. Jeg blev bekræftet i, at min mave ikke opførte sig som den burde. Behandlingerne igennem blev jeg forklaret, hvad der blev gjort og med hvilket formål. Det var meget trykken på bestemte organer i min mave og dermed løsne op i min mave. Det var på ikke smertefuldt, men føles mere som at strække ud.

Efter første behandling hos Marit kunne jeg mærke en væsentlig forskel på min krop. Jeg havde ikke længere kvalme om morgenen, hvilket jeg ellers havde haft de sidste 2 år. Det er utroligt, så hurtigt jeg kunne mærke forskel. Det var selvfølgelig en enorm lettelse, at mit maveproblem pludselig var noget, man kunne afhjælpe og ikke blot noget jeg ”skulle lære at leve med”. At det ovenikøbet kunne afhjælpes i en sådan grad, at min kvalme var forsvundet efter første behandling, der var 1 time lang, var slet ikke til at forstå.

Jeg er super glad for, at jeg kom i behandling. Min hverdag er blevet bedre, da jeg har fået mere energi og overskud, nu hvor jeg ikke skal døje med kvalme længere."

- Cecilie

Jeg har fået behandling hos Trine i en længere periode grundet problemer med smerter i ryg og bækken. Hver gang jeg har fået behandling, føler jeg mig som født på ny. Hun har formået at rette op på min skævhed i ryg og bækken, som især kunne ses ved benlængde forskel, men som nu er blevet udlignet. Jeg har fået mere balance i kroppen og er nu uden smerter. Udover dette har jeg altid haft voldsomme menstruationssmerter, som hun med hendes behandling har gjort mere regelmæssig og nu med markant mindre smerter. Jeg fortsætter med at få behandling hos Trine, selvom jeg føler mig kureret og uden smerter, da hver behandling giver mig mere kropsbevidsthed, balance og velvære, både fysisk og psykisk. Jeg kan varmt anbefale et behandlingsforløb hos Trine.

- Simone 29 år

Før Glad Ryg træning

Brændende smerter i højre ben helt ned i foden, problemer med at træde over på højre ben, det var ligesom det ikke kunne bære mig. Næsten ingen nattesøvn og måtte tage smertestillende. 

Efter Glad Ryg træning

Ingen problemer med at træde over på højre ben, ingen smerter ved at gå. Stadig smerter i højre ben, som går ned i låret og som kan tage til i styrke. Kan få min nattesøvn, meget sjældent brug af smertestillende. 

- Inge