Behandling uden tilskud fra sygesikringen

Hos Nørager Fysioterapi kan man få behandling uden tilskud fra sygesikringen.

Det kræves derfor ikke en henvisning fra egen læge. 

 • Fysioterapi

  Du kan altid vælge at komme til fysioterapi uden en henvisning. Dette gælder behandling hos alle fysioterapeuterne på klinikken. Du kan stadig få tilskud fra Danmark.

  Priser for behandling uden tilskud fra sygesikringen:

  Første konsultation 650 kr.
  Efterfølgende konsultationer 530 kr.
  Udvidet konsultation 650 kr.
  Børnebehandling og kort konsultation

  330 kr.

   

   

   

 • Massage

  Vi tilbyder en dybdegående massage af høj kvalitet, da den udføres af studerende, der er i fuld gang med fysioterapeutuddannelsen. 

  Massagen tilbydes til alle og er lige noget for dig, hvis du har spændte og ømme muskler og/eller trænger til afslapning og velvære i den travle hverdag. 

  Pris: 200 kr. for 30 min.

 • Kranio-Sakral Terapi

  Kranio-Sakral Terapi er en meget blid, men dybtegående manuel behandlingsform. Der arbejdes med kroppens egne ressourcer, hvorved kroppen påvirkes til selvhelbredelse.

  Behandlingen foregår ved, at terapeuten "lytter" med sine hænder til mærkbare rytmer og bevægelser i kroppen. Når terapeuten arbejder med kroppens rytmer, kan det fascilitere til, at kroppen aktivt slipper sine bevidste og ubevidste spændinger.

  Teknikken retter sig mod dine symptomer, og der kan arbejdes med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinal væske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer og der hermed indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet og har dermed en effekt på hele kroppen. 

  Erfaringer har vist, at Kranio-Sakral Terapi kan have en positiv effekt på bl.a. hovedpine og migræne, piskesmæld, stress symptomer, muskelspændinger, ryg- og nakkesmerter, angst, søvnbesvær og hormonubalancer. 

  Du kan ikke få tilskud fra sygesikringen på Kranio-Sakral Terapibehandlinger.

 • Fodterapeut Vivi Gaardby

  Vivi er uddannet i 2010-2011 efter de nyeste principper inden for fodpleje, forebyggelse af fodproblemer og indlægsfremstilling.
  Hun er ekspert på børne- og sportsfødder samt vejledning i sko og arbejdsfodtøj.

  Behandling efter aftale på skrænten 8 eller hjemmebehandling. Tlf: 21 65 58 71