Patienthistorier

"For to år siden var jeg så uheldig at få en salmonellaforgiftning. Lige siden har jeg døjet en hel del med min mave og kvalme, som specielt er slemt om morgenen. Jeg gik til lægen med mine maveproblemer og kvalmen. Her blev jeg diagnosticeret med lidelsen irritabel tyktarm. Senere gik jeg så til lægen igen – ikke med maven og kvalmen denne gang, men med ondt i hele højre side, specielt i min hofte. Her bad jeg om en henvisning til en fysioterapeut, da det efterhånden var blevet smerter i en sådan grad, at de påvirkede mig i det daglige.

Jeg begyndte til behandling hos Nørager Fysioterapi. Her blev jeg gjort opmærksom på, at mine smerter i hoften meget vel kunne have forbindelse med mine maveproblemer, som stammer fra salmonellaforgiftningen. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente af behandlingerne, eftersom jeg aldrig havde været i behandling hos en fysioterapeut før.

Det var alt i alt en meget positiv oplevelse. Jeg blev bekræftet i, at min mave ikke opførte sig som den burde. Behandlingerne igennem blev jeg forklaret, hvad der blev gjort og med hvilket formål. Det var meget trykken på bestemte organer i min mave og dermed løsne op i min mave. Det var på ikke smertefuldt, men føles mere som at strække ud.

Efter første behandling hos Marit kunne jeg mærke en væsentlig forskel på min krop. Jeg havde ikke længere kvalme om morgenen, hvilket jeg ellers havde haft de sidste 2 år. Det er utroligt, så hurtigt jeg kunne mærke forskel. Det var selvfølgelig en enorm lettelse, at mit maveproblem pludselig var noget, man kunne afhjælpe og ikke blot noget jeg ”skulle lære at leve med”. At det ovenikøbet kunne afhjælpes i en sådan grad, at min kvalme var forsvundet efter første behandling, der var 1 time lang, var slet ikke til at forstå.

Jeg er super glad for, at jeg kom i behandling. Min hverdag er blevet bedre, da jeg har fået mere energi og overskud, nu hvor jeg ikke skal døje med kvalme længere."