Behandling uden tilskud fra sygesikringen

Hos Nørager Fysioterapi kan man få behandling uden tilskud fra sygesikringen.

Det kræves derfor ikke en henvisning fra egen læge. 

 • Fysioterapi

  Du kan altid vælge at komme til fysioterapi uden en henvisning. Dette gælder behandling hos alle fysioterapeuterne på klinikken. 

  Marit Larsen Bech arbejder altid uden for sygesikringen, så når du bestiller en tid ved hende, behøver du ingen henvisning, men får stadig tilskud fra Danmark.

  Priser for behandling ved Marit:

  Første konsultation 600  kr (ca. 1 time)
  Efterfølgende behandlinger 500 kr (ca. 45 minutter)
  Børnebehandling

  300 kr

   

   

   

 • Massage

  Vi tilbyder en dybdegående massage af høj kvalitet, da den udføres af studerende, der er i fuld gang med fysioterapeutuddannelsen. 

  Massagen tilbydes til alle og er lige noget for dig, hvis du har spændte og ømme muskler og/eller trænger til afslapning og velvære i den travle hverdag. 

  Pris: 200 kr. for 40 min.

 • Kranio-Sakral Terapi

  Kranio-Sakral Terapi er en meget blid, men dybtegående manuel behandlingsform. Der arbejdes med kroppens egne ressourcer, hvorved kroppen påvirkes til selvhelbredelse.

  Behandlingen foregår ved, at terapeuten "lytter" med sine hænder til mærkbare rytmer og bevægelser i kroppen. Når terapeuten arbejder med kroppens rytmer, kan det fascilitere til, at kroppen aktivt slipper sine bevidste og ubevidste spændinger.

  Teknikken retter sig mod dine symptomer, og der kan arbejdes med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinal væske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer og der hermed indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet og har dermed en effekt på hele kroppen. 

  Erfaringer har vist, at Kranio-Sakral Terapi kan have en positiv effekt på bl.a. hovedpine og migræne, piskesmæld, stress symptomer, muskelspændinger, ryg- og nakkesmerter, angst, søvnbesvær og hormonubalancer. 

  Du kan ikke få tilskud fra sygesikringen på Kranio-Sakral Terapibehandlinger.

 • Fysioterapeut Eva Walmann 

  Chockbølgeterapi

  Født: 1967

  Status: fysioterapeut, uddannet 2002. Indlejer på klinikken.

  Kurser : McKenzie A B C D, Mulligan, Akupunktur og Chokbølge

  Eva arbejder udenfor sygesikringen. Du behøver derfor ingen henvisning, men får stadig tilskud fra Danmark. 

  Eva har stor erfaring indenfor chokbølgeterapi.

  Chokbølgeterapien bliver brugt til behandling indenfor kroniske og akutte skader i vævet, eks smerter i skulder, knæ, lænd, nakke etc. Derudover har behandling med chokbølge en god effekt på arvæv eksempelvis efter operation eller gener efter behandling af cancer såsom arvæv eller ødemer.

  Eva arbejder helhedsorienteret med hele kroppen, hvis fundamentet er skævt, påvirker det hele kroppen. Eks. Det skæve tårn i Piza, fundamentet er skævt derfor står tårnet skævt.

  Pris: 

  Første/udvidet konsultation: 500 kr. 

  Alm. konsultation: 300 kr.

  Hvordan fungerer chokbølgeterapi?

  Chokbølgeterapi, der officielt kaldes ”Extracorporeal Shock Wave Therapy (ESWT), udføres i to former; radierende trykbølge (radiating shokwawes) og fokuserede chokbølger (focused shockwaves). Fælles for de to typer bølger er, at energi overføres til det beskadigede væv vha. lydbølger. Behandlingsmetoden kan stimulere vævets metabolisme (cellernes stofskifte) og blodcirkulationen i kroppen. Dvs. at kroppens egen reparationsevne bliver stimuleret.

  Ved de fokuserede chokbølger kan man arbejde dybere i vævene og dermed behandle skader, der er opstået længere under huden, end ved den radierende trykbølge. Trykfeltet afgives her koncentreret ved en dybde, der kan justeres på maskinen. Herud over overføres der ca. 100 gange så meget energi til vævene end ved en behandling med en radierende trykbølge.

  Kontakt blot klinikken for at bestille tid hos Eva. 

 • Fodterapeut Vivi Gaardby

  Vivi er uddannet i 2010-2011 efter de nyeste principper inden for fodpleje, forebyggelse af fodproblemer og indlægsfremstilling.
  Hun er ekspert på børne- og sportsfødder samt vejledning i sko og arbejdsfodtøj.

  Behandling efter aftale på skrænten 8 eller hjemmebehandling. Tlf: 21 65 58 71